TEL:06-24539042

Cursus

Cursusaanbod

Vachtverzorgingscursus

Het valt mij op dat nog steeds veel mensen moeite hebben met het goed onderhouden van hun hond. Vandaar een vachtverzorgingscursus. Stap voor stap gaan we alle aspecten van het onderhoud en verzorging af en de hond gaat ook in bad en u gaat aan het eind met een schone en uitgekamde hond naar huis. De cursus is 1 op 1 en er wordt ruim de tijd genomen (ook voor een kopje koffie). Onderhoud is erg belangrijk thuis, hoe meer de hond gewend is thuis , des te meer vindt hij/zij van mij ok. U kunt dan ook met alle professionele materialen werken en ervaren dat goed materiaal het halve werk is. Na afloop kan u materiaal bestellen.

Knipcursus: Hoe knip ik mijn hond

Voor diegene die zijn hond vaak naar de trimster moet brengen en die het leuk vinden als de beharing wat langer blijft  is het best een prijzige liefhebberij. Denk aan labradoodle,bouvier,shi-zu, cocker spaniel of aan het strippen van een cairn. Voor diegene is er de cursus hoe knip ik mijn eigen hond. Ik raad aan om veel foto’s en filmpjes te maken zodat je je eigen naslagwerk hebt, u kan  mij met vragen natuurlijk altijd bellen. De prijzen hiervoor zijn ook afhankelijk van het ras en best een investering. Toch versterkt het de band tussen u en uw hond. En de  investering  heeft u er meestal snel uit. De cursus neemt afhankelijk van het ras 2 tot 4 uur in beslag en voor de koffie/thee en  wordt gezorgd. Voor ons is een hele dag geen probleem maar voor de hond moet het ook te doen zijn. Daarom houd ik dat goed in de gaten, als de hond er klaar mee is knip ik verder. De knipcursus is vanaf 75  euro per uur en ook hier kunnen de gebruikte spullen nabesteld worden  Voor meer informatie over een van beide cursussen bel dan 06-24539042.

Activet verkooppunt

Ik ben verkooppunt van Activet borstels de diervriendelijke oplossing voor klitten en onderwol verwijderen. De borstels hebben kromme  afgeronde rvs haakjes en zijn flexibel waardoor ze vriendelijker voor de hond (Ik ken ook iemand die zijn kat ermee borstelt) zijn en toch supersnel losse haren wegborstelt. Er zijn ook imitaties maar er is maar 1 orgineel. Ik verkoop 3 varianten,rood,paars en groen. Vraag bij mij  welke kleur bij  welke vacht past.