TEL:06-24539042

Werkwijze

Werkwijze

Ik werk op afspraak en ben te bereiken via telefoon, app of de mail. Ben ik even niet in de gelegenheid om op te nemen,dan bel ik u later terug.
Ik werk met  1 hond tegelijk zodat ik alle aandacht aan de hond kan geven en de hond niet afgeleid wordt door een hond die op de grond staat. Enige uitzondering is als de honden van dezelfde baas zijn.

Zorg dat de hond goed uitgelaten is,over het algemeen staat  de hond best een poosje op tafel en het is erg vervelend voor de hond als hij/zij de hele tijd zijn behoefte moet ophouden. U brengt de hond en gaat dan weer,als de hond klaar is bel ik u zodat hij gehaald kan worden. Dit werkt het meest prettig en blijkt dat ik meer overwicht heb als de baas niet aanwezig is. Er zijn uitzonderingen maar dat gaat in overleg. De behandeling is inclusief wassen, oren reinigen en zo nodig nagels knippen.  Mocht de hond iets bijzonders hebben: ziek ,vlooien, kennelhoest , teken of iets dergelijks, meldt het even. De trimsalon bevindt zich in een woonwijk en om er te komen moet u door de poort om in de achtertuin te komen. Daarom het verzoek om op te letten of uw hond niet  zijn/haar behoefte doet, mocht dat wel zo zijn meld dat even zodat ik het op kan ruimen. Zo houd ik het ook in de buurt gezellig. Tevens in de achtertuin graag de hond aangelijnd houden omdat ze allerlei honden ruiken willen veel houden hun eigen “luchtje” achterlaten en als wij ’s zomers buiten zitten is dat niet fijn. Bovendien vinden ook wij het fijn om in een mooie tuin te zitten met verzorgde planten en geen doodgeplaste planten.  Ik vind het belangrijk dat de hond het leuk vind om terug te komen dus verwen ik ze zeker bij goed gedrag met wat lekkers.

Heeft u vragen ,stel ze gerust. Ik knip/trim alle rassen maar sinds ik  schouderblessures heb gehad neem ik geen grote nieuwe honden meer aan. Tevens is er af en toe een totale stop voor nieuwe klanten, of dat op het moment zo is kunt u het best checken door even te bellen. Dit om te voorkomen dat mijn lijf weer gaat protesteren. Regelmatig volg ik ras specialisatiedagen om mijzelf in verschillende rassen wat meer te verdiepen. Tot nu toe zijn dat de Bouvier,de Westie,de Cairn terrier en de labradoodle.

Net als uw tijd is mijn tijd ook kostbaar, ik plan voor uw lieveling tijd voor de behandeling en een knuffel. Daarom weet ik graag op tijd of u verhinderd bent, 24 uur of langer van tevoren. Is dit korter, ben ik genoodzaakt om 50 procent van de behandeling door te berekenen.

Onderhoud

Het is erg belangrijk om uw hond goed te onderhouden,dat wil zeggen goed kammen en borstelen,haar uit de gehoorgang, en het gedeelte rond de geslachtsdelen en anus kort en of schoonhouden. U kunt hier natuurlijk bij mij voor advies terecht. Vanaf het moment dat uw pup volledig is gevaccineerd kan hij/zij bij mij komen om te wennen en kan ik u helpen met de aanschaf van de juiste vachtverzorgingsproducten. Het is heel belangrijk dat een pup leert dat kammen en borstelen erbij hoort ,dan wordt een bezoek aan de trimster ook fijn.

Voor

Na

Voor

Na