TEL:06-24539042

Vachtverzorgingscursus

Het valt mij op dat nog steeds veel mensen moeite hebben met het goed onderhouden van hun hond. Vandaar een vachtverzorgingscursus. Stap voor stap gaan we alle aspecten van het onderhoud en verzorging af en de hond gaat ook in bad en u gaat aan het eind met een schone en uitgekamde hond naar huis. De cursus is 1 op 1 en er wordt ruim de tijd genomen (ook voor een kopje koffie), maar vindt u het leuk om dit met met een vriend(in) met hond te volgen kan dat ook. Dan schakel ik mijn collega in en kunnen we de cursus samen geven. U kunt dan ook met alle professionele materialen werken en ervaren dat goed materiaal het halve werk is. Afhankelijk van het ras duurt de vachtverzorgingscursus  2,5 tot 4 uur.

Knipcursus: Hoe knip ik mijn hond

Voor diegene die zijn hond vaak naar de trimster moet brengen en die het leuk vinden als de beharing wat langer blijft  is het best een prijzige liefhebberij. Denk aan labradoodle,bouvier,shi-zu, cocker spaniel of aan het strippen van een cairn. Voor diegene is er de cursus hoe knip ik mijn eigen hond. je krijgt een naslagwerk bij zodat u altijd nog wat na kunt kijken en u kan  mij met vragen natuurlijk altijd bellen. De prijzen hiervoor zijn ook afhankelijk van het ras en best een investering. Toch versterkt het de band tussen u en uw hond. En de  investering  heeft u er meestal in 1,5 tot 2 jaar uit. De cursus neemt 1 of 2 dagdelen in beslag(afhankelijk van het ras en grootte) en voor de koffie/thee  wordt gezorgd. Voor meer informatie over een van de cursussen bel dan 06-24539042.

Activet verkooppunt

Ik ben verkooppunt van Activet borstels de diervriendelijke oplossing voor klitten en onderwol verwijderen. De borstels hebben kromme  afgeronde rvs haakjes en zijn flexibel waardoor ze vriendelijker voor de hond (Ik ken ook iemand die zijn kat ermee borstelt) zijn en toch supersnel losse haren wegborstelt. Er zijn ook imitaties maar er is maar 1 orgineel. Ik verkoop 3 varianten,rood,paars en groen. Vraag bij mij  welke kleur bij  welke vacht past.